• Premium Brand Manager képzés az Óbudai Egyetemen

  2017. január 31. | Ajánló

  A Presztízsmárka menedzser/ Premium Brand Manager/

  képzés  az Óbudai Egyetemen

  „ Presztízsmárka menedzser képzés” címmel egyedi, a munkaerő piacon keresett, hiánypótló szakirányú képzést indít az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki karán, 2017 februárjától.

  Az akkreditált, két féléves képzés Premium Brand Manager(PBM) diplomát ad a hallgatóknak, ezzel belépőt nyújt a prémium márkák és a luxus exkluzív világába. A prémium márkák világa folyamatosan fejlődik, növekedése dinamikus. Ebben az egyedi környezetben olyan szakértőket keresnek, akik ismerik és szakértőként menedzselik a márkák piaci megjelenését.

  A képzés a BA vagy BSc diplomák révén már megszerzett elméleti tudásra épít és a prémium márkák kezelésének, fejlesztésének és értékesítésnek elméleti és gyakorlat orientált ismereteit nyújtja. A hallgatók elsajátítják a luxus ágazat kultúrtörténeti hátterét, vezetési módszereit, a brand építés lépcsőfokait, a fogyasztói magatartás pszichológiáját és találkozhatnak a luxusmárkák neves képviselőivel.  A képzés egyediségét garantálja, hogy a divatiparon túl ismereteket nyújt a prémium autóipar, óra- és ékszeripar, a luxus szálloda és utazási szolgáltatásokról, a privát bankári ügyfelek kezeléséről.

  Az elsajátított ismeretek a karrier lehetőségek széles skáláját teszik elérhetővé nemzetközi presztízs és luxus márkát képviselő cégeknél, különböző munkaterületeken.

  Ezért ez a diploma nem csak a hallgatóknak, hanem a luxus iparágak cégeinek és munkaadóinak is előnyös lehet: olyan munkatársakat tudnak felvenni, vagy munkatársaikat tovább képezni, akik magas szinten tudnak megfelelni üzleti tevékenységük egyedi követelményeinek. Az oktatásra a munka mellett is jól szervezhetően, kéthetente péntek délután és szombaton kerül sor.

  A jelentkezési határideje 2017. február 15.

  A Presztízs márka menedzser szakirányú képzésről részletes tájékoztatás elérhetőségei:

  www.uni-pbe.eu, vagy

  +36-1-666-5931 . erdélyi.anett@rkk.uni.hu