• Megjelent – Megújult!

  2012. május 15. | Egyéb

  a kiengesztelődés szolgálata

  Megjelent  a Bencés Diákszövetség 2012. évi első lapszáma. A megújult külső tartalmas belsőt ölel. A színes fotók elevenebbé teszik emlékeinket.

  captatio benevoletniae

  Örömmel nyújtjuk át Számotokra a Bencés Diákszövetség megújult Hírlevelének első lapszámát. Több éve napirenden szerepel már, hogy színesben jelentessük meg híreinket. Elérkezett az idő! Az új arculat a színes oldalakon túlmenően, a hagyományoknak megfelelően, szeretne több éven keresztül fenntartható, stabil stílust is jelenteni. Ehhez egy új, immáron diáktársakból álló, stáb is segítségünkre volt/van.

  Mind a tördelést, mind a grafi kus teendőket fiatal diáktársak, nevezetesen Hartmann Gergely Ph05 és Manninger Dániel Ph05, látták/látják el. Az új stíluselemek, a letisztult formák az ő ízlésükből fakadnak. Időnek kell eltelnie, mire következetesen végigvihető és fenntartható stílust tud ölteni az újság. Építő jellegű kritikát örömmel fogadunk, hiszen közös értékeinket csak összehangolt meglátások eredményeként tudjuk kifejezésre juttatni. Őszintén reméljük, hogy elnyeri az új arculat a tisztelt Olvasók tetszését.

  Szerkesztőség