• GYŐRI BENCÉS BÁL – 2016

  2015. november 6. | Ajánló, Meghívók
  Laudetur Iesus Christus!
   
  Kedves Bencés Öregdiákok! A Győri Gimnázium Diákjainak Kedves Szülei! Kedves Győriek!
  2015. október 25-én indult el a jelentkezés a IV. Győri Bencés Bálba, amely 2016. február 6-án szombaton 18 órakor nyílik meg a Czuczor Gergely Bencés Gimnáziumban. Szeretettel várjuk a győri bencés öregdiákokat és családjaikat, más bencés iskolák öregdiákjait, a mostani diákok szüleit, a győri bencés templom látogatóit, továbbá a győri és környékbeli érdeklődőket erre a színvonalas, mégis barátságos és otthonos farsangi mulatságra!
  recto_logo_sorrend03
  A házigazda és a szervezők azon igyekeznek, hogy – a tapasztalatok és a Kedves Vendégek visszajelzései alapján – minden esztendőben szebb, jobb, barátságosabb legyen a Bál: minden generáció jól érezze magát az ősi falak között – a bencés iskola szerzeteseivel, tanáraival, a diáktársakkal, rég nem látott ismerősökkel, munkatársakkal; és a “testi javak” is sokfélék és bőségesek legyenek.
   
  Az elmúlt évek azt mutatják, hogy a Győri Bencés Bál nagyon jó kerete lehet nagyobb családi találkozó, osztálytalálkozó, sőt munkahelyi közösségi találkozó megrendezésének is. A jelentkezési felületen lehet különtermet is kérni. 
   
  Érdemes időben jelentkezni, mert a III. Győri Bencés Bálba már egy hónappal korábban – január elején – elfogyott az összes meghívó!
  A meghívót ezúttal nyomban a jelentkezés és fizetés után küldjük: Karácsonyra is kiváló ajándék lehet!
   
  A rendezvény védnöke Horváth Dori Tamás perjel úr, az iskolát fenntartó Szent Mór Bencés Perjelség elöljárója.
  Díszvendégünk Czigány György úr, győri bencés öregdiák (1941-43), Erkel Ferenc-díjas, Liszt Ferenc-díjas és József Attila-díjas magyar író, költő, újságíró, szerkesztő, zenei rendező, műsorvezető, érdemes művész. Évtizedekig vezette a Kossuth Rádió Ki nyer ma? című műsorát.
   
  Szívesen vesszük a támogatókat: egyrészt támogatói jegy vásárlásával lehet hozzájárulni a Bál megszervezéséhez, másrészt jól használható tombolanyeremény felajánlásával vagy egyéb tárgyi adománnyal (http://gyoribencesbal.hu/tamogatas). Előre is köszönjük nagylelkűségüket!
   
  Jelentkezni elektronikus felület kitöltésével, a www.gyoribencesbal.hu oldalon lehet.
  A találkozás reményében
  köszönti Kedves Mindnyájukat
  a győri bencés gimnázium igazgatója mint házigazda
  és a szervező öregdiák-csapat
   
  Elektronikus levél: gyoribencesbal@gmail.com
  Telefon: + 36 30 66 76 601 (20 óra után)
   
  PAX!
  GYyBB201601 logo
  a Szervezők